HHHHHHHHHHHHHH

DESPRE NOI

     
HHHHHHHHHHH
       
 

 

“Dezvoltarea  unei  afaceri  presupune  corectitudine,  promptitudine,  calitate   si  seriozitate  ceea  ce  implica  increderea  clientilor  in  serviciile  pe  care le  oferim,  facandu-ne  astfel  sa  fim  mult  mai  exigenti  cu  noi  insine  cu  scopul de  a  atinge  cote  maxime  ale  profesionalismului.”

                                                                           Director  General - Cristina  Serban

 
         
 

“Compania Delta Force  a fost fondata in 1982 cu scopul de a furniza servicii de protectie si paza de cea mai inalta calitate, in fiecare din tarile in care este prezenta. Inca din prima zi, prioritatea a reprezentat-o activitatile de recrutare, antrenament si supervizare a personalului. Principiul aplicat a fost acela conform caruia imaginea unui agent Delta Force trebuie sa fie un argument hotarator in sprijinirea politicii comerciale a firmei”.

                                                                                                                                               PRESEDINTE – CPT.  M.H. ZORKOT

“Societatea Delta Force nu recurge la serviciile unor agenti de vanzari de aceea in orice discutie pe care o angajati cu compania noastra, interlocutorul dumnevaostra va fi intotdeauna din executivul societatii care isi va asuma intreaga responsabilitate pentru perfecta administrare a serviciilor solicitate de catre dumneavoastra.
Succesul si performantele  societatii Delta Force se datoreaza si bunei colaboarari cu beneficiarii sai, datorita SUGESTIILOR si de ce nu, CRITICILOR venite din partea acestora”.
                                                                                                                             SALES & MARKETING MANAGER – N. VADUVA

Delta Force si-a creat in timp imaginea unei societati ce s-a bazat in principal pe profesionalism – beneficiind de experienta, resurse si informatie oferind partenerilor sai posibilitatea  de a fi mereu cu un pas inaintea evenimentelor ce caracterizeaza piata – devenind astfel o forta competitionala pe piata de profil din Romania oferind servicii complete si eficiente clientilor sai.

Indiferent de afacerea pe care o dezvoltati, in NOI veti gasi un PARTENER DE INCREDERE, mereu la dispozitia dumneavoastra. O trasatura principala – si totodata o numim noi, o calitate – este FLEXIBILITATEA fata de parteneri si siguranta ca orice problema sau situatie are o solutie”.
                                                                                                                                                    DIRECTOR PAZA – G. NEDELCU

SUNTEM CONVINSI CA CEA MAI BUNA FORMA DE PUBLICITATE O REPREZINTA RECOMANDAREA FACUTA DE UN CLIENT SATISFACUT.

                                                                                                                                                                      ECHIPA DELTA FORCE
SERVICII DE INCREDERE